Bu haber kez okundu.

AK Parti Gençlik Kollarından Polislere Moral Ziyareti
banner229

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan ve beraberindeki gençler Kadir Gecesinde nöbet tutan polisleri ziyaret etti.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan ve beraberindeki gençlik kolları üyeleri polis noktasında görev yapan polisleri ziyaret ederek,Kadir gecelerini kutlayarak onların yalnız olmadıklarını gösterdiler. 

Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Emrah Oktav, terörün asla hedefine ulaşamayacağını, halkın gücünün terörü yeneceğini söyledi.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkan Vekili Veysi Gökhan ise, “Bizler için nöbet tutan vatan evlatlarına bu gece bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesinden dolayı destek ve moral ziyaretinde bulunup Asım’ın nesli olan gençliğin arkalarında ve bu vatan için gözünü kırpmadan seve, seve şehadet şerbetini içmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz” dedi. Nöbette görev yapan polisler ise gençlerin ziyaretinden duyulan mutlulukları dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.