Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday Adayı Adnan Efe, STK’larla Bir Araya Geldi
banner229
Ak Partiden milletvekili aday adayı olan Eczacı M.Adnan Efe, ilimizde  kuruluşunda da yer aldığı sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya geldi.

Lokanta Osman'da  akşam yemeğinde düzenlenen  toplantıda kendini tanıtan ve destek isteyen Ak Parti milletvekili aday adayı M.Adnan Efe, hizmet için yola çıktığını belirterek, neden aday olduğunu açıkladı.

Toplantıya katılan sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin görüş ve düşüncelerini de dinleyen Efe, “Sivil Toplum Kuruluşları Siirt’in önemli değerlerindendir. Sizlerden biriyim ve her zaman sizlerle beraberim. 7 Haziran tarihinden sonra yeni bir Türkiye kuruluyor. Türkiye güçlü olmak zorundadır. Bu yolda bizlere de büyük görevler düşüyor. Artık boş duracak vaktimiz kalmadı. Güçlü bir Türkiye, güçlü bir Siirt oluşturmak için çok çalışacağız. Ben Siirt’te yaşayan birisi olarak Siirt’in sorunlarıyla yakından ilgilenmeye çalıştım. Sizlerinde destekleriyle birlik ve beraberlik içerisinde hizmet için yola çıktım. Yeni dönemde Siirt’i temsil etmek için destek bekliyorum” dedi.
Efe, "Siirt'imiz tarihi, kültürel zenginlikleri ve coğrafi konumu ile Güneyoğu'nun gözdesi ve en önemli merkezi olacak konumdadır. Siirt'te yaşayan, teşkilatın içinden gelen ve Siirt'in sorunlarını birebir yaşayan bir kardeşiniz olarak, ilimizin sorunlarını ve bu sorunların nasıl çözüleceğini iyi biliyorum. Sizlerin desteği ile Siirt'in hak ettiği hizmetlerden eksiksiz bir şekilde yararlanması için çalışacağım. 
    Tüm bilgi ve birikimimi sonuna kadar kullanacağım. Sizi etkileyecek projeleri sizlerle birlikte seçeceğim ve alacağım kararları Siirt'te yaşayanlarla birlikte alacağım" açıklamasında bulundu.
Katılımcılar Eczacı Adnan Efe'nin Siirt’ten milletvekili aday adayı olmasına mutlu olduklarını ve  kendisi için başarı dileklerini ilettikten sonra hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.