Bu haber kez okundu.

Afet ve Deprem Anında Toplanma Yerleri Belirlendi
banner229

Siirt Belediyesi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ortaklığında yürütülen çalışmalar sonucunda kent genelinde 22 noktada afet toplanma alanları belirlendi.

Siirt İlinde yaşanabilecek doğal afetler ve acil durumlara karşı gerekli tedbirleri alma çalışması yapıldı. Deprem başta olmak üzere olası bir afet durumunda,  vatandaşların güvenli bir yerde toplanabilmesi için gerekli alanlar Siirt Belediyesi tarafından belirlendi. Bu doğrultuda Siirt Belediyesi vatandaşların can güvenliği için halkın toplanabileceği 22 noktada acil durum toplanma alanı tabelası montaj çalışması gerçekleştirdi.

Siirt Belediye Eş Başkanları Berivan Helen ışık ve Peymandara Turhan, Siirt ilinde yaşanabilecek doğal afetler ve acil durumları için vatandaşların toplanabileceği alanların belirlendiği yerlere tabela montaj çalışmalarını yerinde incelediler. Eş Başkanlar Işık ve Turhan Belediye personelleri ile birlikte toplanma alanı tabelalarını beraber yerleştirdiler.

"Siirt'te bulunan toplanma ve barınma alanları

Barış Mah Süreyya ÖNER Caddesi 1314. Sok (Orhan Doğan Parkı), Barış Mah Süreyya ÖNER Caddesi 1315. Sok (Orhan Doğan Parkı), Barış Mah Süreyya ÖNER Caddesi 75. Yıl İlk Öğretim Okulu arkası (Mehmet Sincar Parkı), Barış Mah A. Rahman KAVAK Caddesi 1318 ile 1341 sokak (İMKB Karşısı Park), Barış Mah 1319. Sok İle 1337. Sokak arası (Botan Parkı), Doğan Mah 1238. Sok. Şavuran Mevkii Şeyh Abdurahman Camii Bahçesi, Doğan Mah 1218. Sokak ( fıstık ve Nar Park), Doğan Mah Kadri OKTAY Caddesi (Askerlik Şubesi karşısı), Doğan Mah Şeyh Musa Caddesi (Çevik Ersin Okulu ( Park), Çal Mah Emrullah Tren Caddesi Eski Hayvan Pazarı yeri, Yeni Mah Hastane Caddesi (Eski Devlet Hastanesi) Parkı,  Yeni Mah Hakkı AKYÜZ Cad. Bahçeşehir Okulu karşısı (Park), Yeni Mah Elit Sitsi Karşısı (Yaşam Elit Park), Bahçelievler Mah Hükümet Bulvarı (Eski Valilik ve Saat Kulesi Önü), Bahçelievler Mah Kızlar Tepesi, Bahçelievler Mah Şahinbey Parkı, Bahçelievler Mah Abdullah BAĞIŞ Cad (Yeşil Vadi) Hz. Fakirullah Parkı, Bahçelievler Mah Turan BEYAZIT Cad 1756. Sok (Kadın ve Barış Parkı (Fidanlık), Bahçelievler Mah Siski Müd. Bahçesi, Koop mah Nihat AYKUT Caddesi Hayrettin ÖZGEN Parkı, Koop mah Fikri GÜNER Caddesi 1711. Sok (Uzun Park), Koop Mah M. Süer Caddesi Keçiören Parkı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.