Bu haber kez okundu.

4. GELENEKSEL SİİRT KİTAP FUARI 28 MART’A KAPILARINI AÇIYOR
banner229

Her geçen yıl büyüyerek devam eden 4. Siirt Kitap Fuarı, 28 Mart’ta Siirtli kitapseverlerle yeniden buluşuyor. 

Dört yıl önce Siirt Valiliği’nin himayesinde başlayan kitap fuarı, Siirtlilerin büyük ilgisiyle karşılaştı ve her yıl daha da gelişerek bu yıl dördüncüsüne ulaştı.

Artık geleneksel hale gelen Siirt Kitap Fuarı’nın dördüncüsü, bu yıl 28 Mart Salı günü kapılarını açacak ve 2 Nisan Pazar günü akşamına kadar kitapseverlerin ziyaretine açık olacak.

Bu yıl çocuk yayınları için açılan yeni salonla birlikte 4. Siirt Kitap Fuarı hem daha da büyüyor, hem de çocuklara ve gençlere yönelik yeni etkinliklerle daha da zenginleşiyor.

“Bir Kitaptır Siirt, Üç Dilde Yazılan” sloganıyla başlayan Siirt Kitap Fuarı, bu yıl “Her Kitap Yeni Bir Yolculuktur” diyerek, Siirtli kitapseverleri kitapların dünyasında farklı yolculuklara davet ediyor.

28 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek 4. Siirt Kitap Fuarı’nda 60 yayınevi yer alıyor, kültür dünyamızın 30 değerli yazarı da söyleşi ve imza etkinlikleriyle fuara katkı sunuyorlar.

Siirt’in sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sunan Siirt Kitap Fuarı, Siirt Valiliği’nin yanı sıra, bu yıl Siirt Belediyesi’nin de desteğiyle tam anlamıyla bir kitap ve kültür şölenine dönüşüyor.

4. Siirt Kitap Fuarı, 28 Mart Salı günü saat 11.00’de Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın’ın katılımıyla düzenlenecek açılış töreniyle kitapseverlere kapılarını açıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.