Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu; “Siirt İl Özel İdaresi Spor Lokomotif Görev Görecektir”
banner229

Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu Siirt İl Özel İdaresi Spor tesislerini ziyaret ederek yeni kurulan alt yapı çalışmaları hakkında Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri/ İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat’tan bilgi alış verişinde bulundu.
Alt yapı ve teknik heyet ile sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt İl Özel İdaresi Sporun 3 lig’de olmasından ötürü büyük memnuniyet duyduklarını ve her türlü platformda destek vereceklerini açıkladı.
İl Özel İdare Sporun gençleri spor ile buluşturulacağını ve lokomotif görevi göreceğini vurgulayan Vali Osman Hacıbektaşoğlu; “Siirt İl Özel İdare Spor B takımının antrenmanını izlemek için geldik.

B takımı ilimizde amatör takımlarında oynayan başarılı ve tecrübeli genç çocuklardan oluşturuldu. Tabiki Siirt Sporun 3.ligde oynamasını çok önemsiyoruz.

İlk olarak bunun sosyal, sportif ekonomik, kültürel tarafı var, öte yandan Siirt Spor aynı zamanda gençlerimizi spor ile buluşturmak için bir lokomotif olacaktır.

Gerek Siirt Merkezde, gerekse İlçelerimizde futbol ve diğer branşlarımızda oluşturacağımız spor akademisi için bir alt yapı görevi görecektir.

Siirt İl Özel İdaresi Spor, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, bütün sporseverler, STK’lar hep beraber gençlerimizi bütün branşlarda, yani takım sporlarında ve ferdi sporlarda spor ile buluşturacağız ve spor ile inşallah bu başarılara ulaşacağız. Siirt İl Özel İdare Spor bu sene 3. Lig’de oynuyor bu başarıyı gösteren başta yönetime ve desteği bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN CANPOLAT; “AMACIMIZ GENÇLERİN YOLUNU AÇMAK VE KÖTÜ NİYETLİ BİREY VE GURUPLARIN TUZAĞINA DÜŞMEYİ ÖNLEMEK”
Siirt İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, A takımının kurulmasının ardından alt yapı çalışmalarına başladıklarını açıkladı.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun destekleri ile Siirtli gençlerimizi tesislerimizde sportif faaliyetlere yönelik çalıştırmaya başladıklarını belirten Canpolat; “Amacımız ve hedefimiz ilimizde sağlam bir alt yapı kurmak, Çocuk ve Gençlerimizin kötü niyetli birey ve gurupların tuzağına düşmelerini engellemek Adına elimizden gelen her türlü çalışma ve özveriyi göstermekteyiz.
Bugün itibariyle Spor Tesisimizde alt yapı çalışmalarımız başlamış olup, gün geçtikçe geliştirerek çalışmalara hız verilecektir.

Bu kapsamda Alt yapı B takımında 24 futbolcumuz olacaktır. 12-14 yaş grubunda ise 24 öğrenci, ilerleyen günlerde ise 10-12 yaş grubunda 24 öğrencimiz ile çalışmaya başlayacağız ve toplamda 72 öğrencimiz ile alt yapımızı kuracağız” dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.