Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Erasmus Değişim Programı Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
banner229

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Erasmus Değişim Programı kapsamında ilimize gelen gençlerle bir araya geldi.

Valiliğimiz himayelerinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Cedid Derneği tarafından yürütülen ''Gençliği 21. Yüzyıl Becerileri ile Donatmak” Erasmus+ projesi kapsamında, 17-23 Nisan 2024 tarihleri arasında 5 farklı ülkeden (Türkiye, Portekiz, İtalya, Romanya ve Bulgaristan ) toplam 41 katılımcı genç " girişimcilik, yaratıcılık ve yeni teknolojiler odaklı eğitimi” almak üzere Siirt’te buluştu.

Siirt Millet bahçesinde gençlerle bir araya gelen Vali Kızılkaya, kendileri ile tanışarak sohbet etti.

Avrupa Birliği  projesine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kızılkaya, gençlere Türkçe ve İngilizce  hitap ederek, 
hayata geçirilen proje ile gençlerimizin; günümüzde hızla değişen dünya şartlarına uyum sağlamalarını ve kendi geleceklerini planlamalarını desteklemek,  problem çözme, etkili iletişim kurma, yaratıcılık, girişimcilik, liderlik ve teknoloji kullanma gibi becerilerin kazandırılması hedefleniyor.” dedi.

Projenin başarılı olmasını temenni eden Vali Kızılkaya, gençlere başarılar diledi.

Gençlerde Siirt’e olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Kızılkaya’ya ve paydaş kurumlara teşekkür ettiler.

Program günün anısına çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.

Programa, Kültür ve Turizm İl Müdürü İrfan Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu, Cedid Derneği Başkanı Serdar Özyeşil,  ülkemizin değişik illerinden gelen gençler ile yabancı ülkelerden gelen gençler katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.