Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi,Siirt Türk Eğitim-Sen Sendikası İle İşbirliği Protokolü İmzaladı
banner229

Siirt Üniversitesi, Türk Eğitim Sen ile yüksek lisans programları için iş birliği protokolü imzaladı. 

Yapılan anlaşma sayesinde tezli-tezsiz yüksek lisans programlarına kayıt olmaya hak kazanan sendika üyeleri katkı payını indirimli ödeyecek.

Siirt Üniversitesi ile Türk Eğitim Sen Siirt Şubesi olarak tezli -tezsiz yüksek lisans programıları için sendika üyelerine özel %15 indirim protokolü imzalandı.

Siirt Üniversitesi  ile Türk Eğitim Sen Siirt Şubenin imzaladığı yüksek lisans işbirliği protokolü gereği tezli-tezsiz yüksek lisans programlarına kayıt olmaya hak kazanan sendika üyeleri katkı payını %15 indirimli ödeyecekler.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nihat Şındak ve  Türk Eğitim Sen Siirt Şube Başkanı Cengiz Özbilici tarafından imzalanan indirim protokolünde kayıt hakkı kazanan üyelerin protokol gereği % 15 indirim hakkı alacaklar.

Türk Eğitim Sen Siirt Şube Başkanı Cengiz Özbilici Siirt Üniversitesi İle işbirliğinden dolayı memnuniyet duyduklarını kaydetti. Öğretmen ve yöneticilerin mesleki gelişimlerini arttırırken, akademik alandaki gelişmelerden de faydalanabilmelerini amaçladıklarını aktaran Özbilici , protokolün üniversiteye, sendikaya ve Siirt’te hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemalettin Erdemci, Prof Dr. Tekin Şahin ve sendika yönetim kurulu üyeleri katıldı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.