Bu haber kez okundu.

Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Ekin, Akkaya’yı Ödüllendirdi
banner229

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından “bilgiocakta” eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavına, 11 bin 337 öğrenci katıldı.
Çevrimiçi eğitim platformu olan bilgiocakta.com internet adresi üzerinden gerçekleştirilen ve 5 bin 794 erkek ile 5 bin 543 kız öğrencisinin katıldığı LGS Deneme Sınavında dereceye giren öğrenciler belli oldu.
Sınavda, Yalova’dan Poyraz Savaş birinci, İstanbul’dan İdil Bike Çolak ikinci, Siirt’ten Fatih Akkaya ise üçüncü oldu.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden de yoğun katılım gözlendiği sınavda Siirt’ten sınava katılan Fatih Akkaya adlı öğrenci Türkiye üçüncüsü oldu.
Siirt Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Ekin Türkiye üçüncüsü olan Fatih Akkaya’yı kutlayarak,  OcaktaBul, Odak2023 ve Türk Büyükleri Okuma Serisini hediye edip başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.