Bu haber kez okundu.

Siirt Renault & Dacia B.Acar Plazada Tüm Bakım ve Mekanik Onarımlarında % 30 İndirim
banner229

22 Şubat - 31 Mart 2021 tarihleri arasında Siirt Renault & Dacia B.Acar plazada 4 üzeri yaş üzeri araç sahiplerine tüm bakım ve mekanik onarımlarında % 30 indirim imkânı.

Siirt Renault & Dacia B.Acar Plazada Bahar Servis Kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında Renault ve Dacia sahipleri 4 yaş üzeri araçlarında 31 Mart'a kadar B. Acar plazada tüm bakım ve mekanik onarım işçilikleri ile yedek parça motor yağlarında % 30 indirim imkânı sunulacak.

31 Mart'a kadar Siirt Renault & Dacia B.Acar Plazada geçerli Renault ve Dacia araç sahipleri, otomobillerini bahar aylarına fırsatlarla hazırlıyor. Dört yaş ve üzeri araçlarda geçerli olan kampanya kapsamında tüm bakım ve mekanik onarım işçilikleri ile yedek parça motor yağlarında yüzde 30 indirimli fiyatlarla sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.