Bu haber kez okundu.

Siirt Memur-Sen Siirt’te 50. Şubesini Açan English Time Dİl Okulu İle İndirim Protokolü İmzaladı
banner229

Yabancı dil eğitimi vermekte olan Özel English Time Dil Okulu ile Memur-Sen Siirt İl Temsilciliği özel indirimli hizmet sözleşmesi protokolünü imzaladı.
Memur-Sen İl Temsilciliği ile imzalanan protokole Siirt Özel English Time Dil Okulu Müdürü Şeyma Uslu ile Kültür Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Can Dirikolu, Memur-Sen İl Başkanı Murat Şeker ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Memur-Sen’li üyeler genel İngilizce vb. yabancı dil eğitim programları ve çocuk İngilizcesi eğitim programlarında Memur-Sen’e bağlı bulunan  (EĞİTİM BİR-SEN, DİYANET-SEN, SAĞLIK-SEN, BÜRO MEMUR-SEN, BEM-BİR-SEN, TOÇ-BİR-SEN, ENERJİ BİR-SEN, BAYINDIR MEMUR-SEN, BİRLİK HABER-SEN, ULAŞTIRMA MEMUR-SEN ve KÜLTÜR MEMUR-SEN)  sendikaların tüm üyeleri ve birinci derece yakınlarına özel, liste fiyatları üzerinden %25, %30 ve %35 oranlarında indirim uygulanacaktır. 
Ayrıca tüm sınav İngilizcesi eğitim programlarında ise liste fiyatları üzerinden net %55 özel indirim uygulanacaktır.  
Genel İngilizce eğitim programları çerçevesinde tüm kurların bitiminde gerekli yeterliliğe sahip öğrencilere seviyelerine göre sertifika verilecektir.
Türkiye'nin en büyük dil okulu English Time, 50. Şubesi'ni Siirt’te açtıklarını ifade eden Uslu: “English Time Dil Kursunun Siirt’te de açılmasının haklı gururunu yaşıyoruz.

Kayıtlarımız devam etmektedir. Oldukça yoğun bir talep görmektedir. Kurumsal olarak ilk etapta Memur Sen Siirt Temsilciliği ile İndirim Anlaşmalı Kurumlar arasında biz de yer alarak protokol imzaladık.

Konuşma İngilizcesi ve sınavlara hazırlık eğitim programları başta olmak üzere 7'den 70'e herkes için İngilizce hizmeti veren English Time'de görev yapan öğretmenlerin % 60 yabancı olacak.  

1997 yılı sonunda kurulan ve geçen 20 yıllık zaman diliminde Türkiye'nin en büyük dil okulu haline gelen English Time, Siirt’te de açmanın heyecanını yaşıyoruz.  3’ü çocuk olmak üzere 7 derslikli 350 m2'lik alanda Siirt'in en modern ve en büyük dil okulu English Time'de konuşma İngilizcesi, YDS ve uluslararası sınavlara yönelik kurs programları düzenlenecektir.” Şeklinde konuştu.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.