Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hayati İnanç’ı Siirtlilerle Buluşturdu
banner229

Siirt Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Avukat-Yazar Hayati İnanç’ı “Can Veren Pervaneler, Hayata Şiirden Bakmak” söyleşisi ile öğrenciler ve Siirtli vatandaşlarla buluşturdu.

Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan söyleşide Siirtli vatandaşların ve öğrencilerin katılımı ile salon adeta doldu taştı. Yazar İnanç, “Can Veren Pervaneler, Hayata Şiirden Bakmak” söyleşisinde daha çok anneliğin kutsallığına değindi.
Söyleşi sonrasında Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Yazar İnanç’a bir plaket ve çiçek takdim etti.
Kısacık: ‘’ Ülkemizin sevilen yazarlarından biri olan Hayati İnanç’ı Siirtli gençlerimiz ve halkımızla buluşturmaktan büyük mutluluk duydum. Salonu dolduran ve söyleyişiyi pür dikkat dinleyen halkımız, yazarımızı Siirt’te getirmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bizlere gösterdi. Siirt halkımıza ve yazarımız Hayati İnanç beyefendiye bir kez daha teşekkür ederim.’’ dedi.
Söyleşi sonrası Yazar İnanç, bazı hayranlarının kitaplarını imzalayıp onlarla fotoğraf çektirdi.
Söyleşiye Siirt Gençlik ve Spor İl müdürü Hayati KISACIK, Milli Eğitim Müdürü Deniz EDİP, Kültür ve Turizm İl Müdürü İrfan TEKİN, Siirt İl Müftüsü Vehap KAPICIOĞLU, Çalışma Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan MARAKÇI, Ak İl Başkan Vekili Bahri Caner ÖZTURAN, Hizmet ve Şube Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.