Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Kitap Okuma Etkinliği
banner229

Siirt Belediyesi, bünyesindeki kursiyerlere yönelik kitap okuma etkinliği düzenledi.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerini ara vermeden devam eden Siirt Belediyesinin açtığı okuma yazma kursuna rağbet her geçen gün artarak devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Orhan Doğan Parkında, okuma yazma kursuna katılan 80 kursiyer, Kızlar Tepesi Sosyal Tesisinde kitap okuma etkinliğinde kitap okudu.

Etkinlik sonunda, kursiyerlere “Kâinatın Efendisi Peygamberimizin Hayatı” adlı kitap hediye edildi, ailelerin çocuklarına da çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 3 yıl önce

Havalar ısınmaya başladı ve haşereler rahatsız etmeye başladı. Siirt Belediyesinden İlaçlama etkinliği bekliyoruz. Her yıl aynı sıkıntıları yaşıyoruz, akşamları evimizde rahat bir şekilde oturmak istiyoruz, Millet uzaya giderken biz hala haşerelerle uğraşıyoruz. İlaçlama yapılıyor ama hiç bir fayda sağlamıyor.