Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Siirt Belediyesi ile Belediye Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.
Siirt Belediyesi hizmet binasında düzenlenen törene Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Hizmet-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Bahattin Olğaç ve belediye işçileri katıldı.
Karşılıklı olarak 3 yıllık sözleşme imzalandığını dile getiren Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, “Değerli emekçi kardeşlerim ve basın mensupları, yaklaşık 19 aydan beri sendika ile yapılmayan toplu iş sözleşmesini yapmak bizlere nasip oldu.
Belediyemiz bütçesi göz önüne alınarak emekçi işçi kardeşlerimizi de mağdur etmeyecek şekilde yaptığımız görüşmeler neticesinde bu gün hayırlısı ile görüşmelerimizi neticelendirerek Hizmet-İş Sendikasıyla ortak bir payda da buluştuk.

Bu toplu iş sözleşmesinin emekçi kardeşlerimize ve belediyemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder.” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Bahattin Olğaç da sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Konuşmaların ardından Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve sendika adına Bahattin Olğaç, arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.