Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketi Personel Alımı Mülâkat Tarih ve Saatleri Açıkladı
banner229

Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketi bünyesinde istihdam edilmek  üzere, mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların mülakatları 09/03/2022 Çarşamba ve 10/03/2022 Perşembe günü yapılacak olup, adaylar mülakat sınavına girmeye hak kazanıp kazanmadıklarını  www.siirtbelpersonel.com  web adresinden T.C. Kimlik numaralarıyla öğrenebileceklerdir. 
Sorgulama sonucunda mülakata girmeye hak kazanmış adayların belirtilen mülakat yeri ve  zamanında (08:00 - 12:00 / 13:00 - 18.00) Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi Sosyal Tesisinde ki Yöresel Lezzetler   (Bahçelievler Mahallesi Bahattin Danış Caddesi Merkez/SİİRT) adresinde nüfus cüzdanları ile hazır  bulunmaları gerekmektedir.

Belirtilen gün ve saatte mülakat yerinde bulunmayan adaylar elenecek ve herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır. Mülakat sınavına girecek adayların başvuru formlarındaki beyanları esas alınmış, şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.
Mülakat esnasında kapalı alanda Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerekmektedir.04/03/2022

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.