Bu haber kez okundu.

Sağlık-Der Siirt İl Başkanı Adnan Sevgili; 14 Mart Tıp Bayramımız Kutlu Olsun..
banner229

Sağlık-Der Siirt İl Başkan Adnan Sevgili, sağlık çalışanları olarak geçtiğimiz 14 Mart Tıp Bayramından  bu yana yoğun, stresli ve bir o kadar da sıkıntılı bir yıl geçirdik. 

Binlerce arkadaşımız Koronavirüse yakalandı, yüzlercesini amansız virüse şe hit verdik.  Anne, baba larımızı,  yakınlarımızı  hocalarımızı kaybettik. 

Sokağa çıkma sınırlamasının olduğu hastanelerde koromovirüs haricinde neredeyse hiç bir  hastanın alınmadığı, test kuyruklarının ardının görülmediği  günler geçirdik. 

Tüm bu zamanlarda evde geride bıraktıklarından başka kaygısı, hastalarından başka düşüncesi olmayan sağlık çalışanları her yıl olduğu gibi bu yılda sağlık çalışanları adına bin bir ümit besleyerek yeni bir 14 Mart Tıp Bayramına ulaştı. 

Sağlık-Der olarak üzerinde ihtimamla durduğumuz ve her fırsatta gündeme getirdiğimiz sağlık çalışnalarının kreş sorunu en fazla da Kovidli günlerde kendini hissettirdi.Kreş sorunu artık ivedilikle sorun olmaktan çıkmalı, bir hastane bir kreş projemiz hayat bulmalı. 

Verilen 3600 Ek gösterge sözü personel ve kadro ayrımı yapılmadan verilmeli. 

Dönmeyen döner sermaye ye köklü, kalıcı ve adil bir çözüm üretilmeli.

Erimiş memur maaş zamlalarına yapılacak güncelleme ve belirli dönemlerde verilecek ikramiye ile sağlık çalışanlarının ekonomik sorunları hafifletilmelidir..

Cumhurbaşkanımızdan, Sağlık Bakanımızdan 14 Mart Tıp Bayrammızı gerçek bayram yapacak  müjdeli bir haber bekliyoruz 

Sevgili Sağlık-Der Siirt Şubesi olarak sağlık sektörümüzde çalışan hekim, hekim dışı sağlık personeli, genel idari hizmetler personeli, yardımcı hizmetler  personeli, işçi memur ayrımı yapmadan kahraman sağlık ordumuzun 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz. 

İyi ki varsınız. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.