Bu haber kez okundu.

PYS ve YBS Eğitimi Verildi
banner229
    Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda görev yapan personellere İl Müdürü Hıfzullah Canpolat, İl Müdür Yardımcısı M.Gökhan Marakçı ve Kuruluş Müdürlerinin katılımıyla, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün konferans solunda YBS (Yönetim Bilgi Modülleri), PYS (Personel Yönetim Modülü) eğitimi verildi.
   Siirt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı M.Gökhan Marakçı; bu eğitimin İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda görev yapan personellerin YBS (Yönetim Bilgi Modülleri), PYS (Personel Yönetim Modülü) yabancı kalmaları acısından bu tür eğitimlerin önem arz ettiği vurguladı. İleri tarihlerde personellerin katılımıyla bu tür eğitimlere devam edileceğini söyledi.
     PYS(Personel Yönetim Modülü) eğitimi ile ilgili sunumu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görev yapan Memur Burçin Atabay ile Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Memur Hakan Atabay tarafından verildi.
    YBS (Yönetim Bilgi Modülleri), eğitimi ile ilgili sunumu ise Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Bilgisayar İşletmeni M.Sinan Yıldız tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.