Bu haber kez okundu.

Özçiçek ve Koyuncu Ailesi'nin Mutlu Günü
banner229

Özçiçek ve Koyuncu Ailesi'nin mutluluğuna ortak olmak için siyaset, bürokrasi, iş dünyası ile aile dostlarının katıldığı düğün töreni Peri Masalı Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Şehrimizin tanınmış ve sevilen ailelerinden Barden Otel Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şakir Özçiçek’in biricik kızı Berrin Özçiçek ve Hayrettin Koyuncu’nun biricik oğlu Sait Koyuncu hafta sonu AK Parti Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,AK Parti eski Milletvekili Osman Ören, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı ve çok sayıda davetli katıldı.

Misafirlerin onuruna verilen yemeğin ardından gelin Berrin ile damat Sait’in yaşamlarını resmen birleştirdikleri nikah töreninde attıkları imzalara; AK Parti Milletvekili Porf.Dr. Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, şahitlik edip, evlilik cüzdanını mutluluk dileklerini ileterek birlikte teslim ettiler.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Gelinin Babası Şakir Özçiçek, mutlu günlerine katılarak sevinçlerine ortak olmak üzere düğüne katılan bütün misafirlere teşekkür etti.

Düğün pastasını birlikte kesen genç çift, daha sonra oluşturulan halay halkalarının arasındaki yerlerini alarak, geç saatlere kadar süren düğünde mutluluklarının tadını çıkardılar.

Genç çifte mutluluklar diler, Özçiçek ve Koyuncu ailelerini kutlarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selami 6 yıl önce

İki değerli aile , Allah mesut bahtiyar eylesin