Bu haber kez okundu.

Kurtalan-Batman Yolu Sıcak Asfalta Kavuşuyor
banner229

Yıllardan beri sürüncemede olan Kurtalan- Batman yolunun sıcak asfalt olma işinde önemli bir adım atıldı.

AK Parti Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay’ın Kalkınma Bakanı Lütfü Elvanla yaptığı görüşmeler olumlu sonuç verdi ve bu yolun kalkınma programına alınmasına karar verildi.

Bir projenin yıl ortasında kalkınma programını alınmasının çok nadir gerçekleşen bir olay olduğunu belirten Prof. Dr. Aktay, Karayolları Genel Müdürlüğünün yolun ihalesini en kısa zamanda gerçekleştireceğini belirtti.

Prof.Dr.Aktay,  yaptığı yazılı açıklamada Kalkınma Bakanlığının  bu kararının sevindirici olduğunu ifade ederek “Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfü Elvan'la  bu konuyu uzun uzun görüşerek ikna ettim. Bu görüşmelerde en büyük argümanımız ilimize tarifeli uçak seferlerinin yapılmamış olması oldu. Bu durum elimizi güçlendirdi.Bu yolun sıcak asfaltla kaplanması işinin kalkınma programına alınması  kararını aldırdık. Yıl ortasında bir projenin kalkınma programına alınması nadir  gerçekleşen bir olaydır. Bundan dolayı mutluyum.” Dedi.

Bu kararın ardından Karayolları Genel Müdürlüğünün yolun ihalesine çıkacağını belirten Prof.Dr.Aktay bu konuyu  ısrarlı bir şekilde takip edeceğine vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.