Bu haber kez okundu.

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
banner229
 Belediye bünyesinde kentte bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
 Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kentin birçok mahallesinde başlatılan yol yapım, onarım düzenleme ve genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İnönü mahallesi 805. sokakta parke döşeme çalışması, Sakarya mahallesi 709. sokakta parke yenileme, Yenimahalle de bulunan Cemil Ertekin caddesinin yanı sıra  1520 ve  1522 nolu sokaklarda  yol yapım, kaldırım genişletme  ve duvar yıkımı,  Bahçelievler mahallesi  Şeyh Muhyettin caddesinde  parke döşeme  çalışması ve  Afetevler mahallesinde, Keşkol küme evlerini Kurtalan caddesi  ile birleştirecek olan yeni yol açma çalışmalarının  devam ettiği öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HALİT 9 yıl önce

yol yapmak halktan i̇steni̇len yetki̇ni̇n gereği̇ tabi̇ki̇ hi̇zmetle yürütülecek.ama bunu yaparken si̇yasetten uzak i̇doloji̇k i̇mza atmadan yürütmek ve di̇ğer irklara saygili olmak hassas davranmakla yapmak lazim.kaldirimlari si̇yasi obnje i̇çeren 3 renkle di̇zmekle ancak fanati̇kli̇k yapilir.ayrişma yapilir beledi̇ye si̇yaset deyi̇l hi̇zmet yeri̇di̇r.