Bu haber kez okundu.

YILIN YEREL YÖNETİCİSİ ÖDÜLÜ KURTALAN BELEDİYE BAŞKANI NEVZAT KARAATAY’IN
banner229
Kayseri’nin Hacılar ilçesinde Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ ödülleri sahiplerini buldu.
Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, engellilere yönelik yapmış olduğu projelerle Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından yılın belediye başkanı seçildi.
Hacılar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz, amaçlarının Türk belediyeciliğine katkı sağlamak olduğunu söyleyerek, “Belediye başkanlarımızın ve hatta belediye çalışanlarımızın bir projeyi üretme ya da uygulama aşamasında emsal teşkil edecek, başka belediyelerimizden ve belediye başkanlarımızdan, onların tecrübelerinden istifade etmeleri yerel yönetimlerimize önemli kazanımlar sağlayacak, aynı zamanda Türk belediyeciliğinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu noktada köprü vazifesi görmek biz Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi ailesinin başlıca hedefleri arasındadır” dedi.
Engellilere yönelik projeler dalında yılın Belediye Başkanı seçilen Nevzat Karaatay, bu tür ödüllerinin çalışmalarında kendilerini şevklendireceğini kaydederek, “Takdir edersiniz ki yerel yönetimlerde, belediyelerde hizmet insan hizmettir.
Dolayısıyla insana hizmet etmenin Hakk’a hizmet etmenin aynı kapıdan çıktığına inanlardanız. Tabi ki verilen bu ödüller bizlerin çalışmalarına şevk katacaktır. Bu ödülü almamda hak ettiklerine inandığım Kurtalanlı hemşehrilerimize, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Karaatay, Engelli kardeşlerimizin sosyal yaşam alanlarını genişlettik. Evlerinden çıkamayıp yalnızca yakın aile bireyleri ile birlikte olan engelli kardeşlerimiz için akülü araç ve tekerlekli sandalye dağıttık. İlçe merkezinin cadde ve sokaklarını engelli kardeşlerimiz için erişebilir hale getirecek yatırımlara öncelik verdik. Engellilerimizi cadde ve sokakla tanıştırdıklarını belirtti.
Başkan Karaatay, amaçlarının her konuda huzurlu bir ilçe olduğunu kaydederek; “Demokrasi sadece ülke genelinde değil, insanların yaşadığı en küçük mekanlardan büyük şehirlere kadar milli iradenin tecelli etmesi demektir. Başka bir deyişle demokrasinin kökü yerel yönetimlere dayanır. Bizim hedefimiz huzurlu bir ilçedir.
Huzurlu bir ilçe derken sadece asayiş olarak değil, sağlıktan eğitime, spordan sosyal iletişime kadar geniş bir alanı kastediyoruz” dedi. Başkan Nevzat Karaatay, Engellilere yönelik projeler dalında kendisini yılın belediye başkanı olarak seçen Anadolu Yerel Yönetimler dergisine teşekkür etti.
AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül engellilere yönelik her ay uyguladığı Engelsiz yaşam projesinden dolayı Sosyal belediyecilik dalında yılın Belediye Başkanı seçilen Nevzat Karaatay’ı tebrik ederek, Ülkemiz, milletimiz ve geleceğimiz adına hayırlara vesile olmasını diledi.
Kayseri’de yapılan ödül törenine Kurtalan Kaymakamı Oktay Ateş’te katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.