Bu haber kez okundu.

Yeni Siirt Spor Hazırlıklarını Sürdürüyor
banner229
TFF amatör ligde mücadele eden Yeni Siirt Spor, ligin ikinci yarısına yeni transferleriyle hazırlanıyor.
Ligin ilk yarısında farklı bir isimle ligte mücadele eden Yeni Siirt Spor, ligin ikinci yarısına yeni isim ve yeni transferleriyle giriyor. Deneyimli teknik adam Ahmet Kurt'un teknik patronluğunu yaptığı Yeni Siirt Spor Batman Belediye Spor ile hazırlık maçı yaptı.
Siirt Atatürk Stadyumunda oynanan maçı çok sayıda taraftarda izledi. Batman Belediyespor'a 1-0 mağlup olan temsilcimiz ikinci yarı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.
Kulüp Başkanı Alican Yeşil, takım hakkında bilgi vererek, takıma destek olunması konusunda Valimizden, Milletvekillerimizden, Belediye Başkanımızdan , iş adamlarımızdan , sivil toplum kuruluşlarımızdan ve büyük Siirt spor taraftarından destek beklediklerini çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.