Bu haber kez okundu.

Vali Tutulmaz’dan Taksi Durağı Ziyareti
banner229
Vali Mustafa Tutulmaz, Siirt Kent Meydan Projesi yer teslim töreninin ardından, Seç Taksi Durağı'nı ziyaret etti.
Burada taksicilerle ve vatandaşlarla sohbet eden Vali Tutulmaz, ”Fırsat buldukça vatandaşlarımızı ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını kendilerinden dinliyorum. Bugünde Taksici kardeşlerimizi ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledim. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Amacımız, vatandaşlarımıza, devletimizin sıcak yüzünü, adaletini ve sevgisini hissettirmek, sorun ve taleplerine makul çözümler üretmektir.“ dedi.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Taksi Durağı çalışanları, Kent meydanının yapılması ile birlikte, Taksi durağının buradan kalkacağını, kent meydanına yakın bir yerde tekrar faaliyetlerini sürdürmek istediklerini Vali Tutulmaz’ a iletmeleri üzerine, Vali Tutulmaz, talebin Özel idaremiz tarafından değerlendirileceğini belitti.
Vali Tutulmaz’ın ziyaret programına, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.