Bu haber kez okundu.

Vali Atik ve Milletvekili Ören, Türk Hava Yolları Genel Müdürünü Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik ve Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören ile birlikte Siirt Havalimanında tarifeli Uçak seferlerinin biran evvel başlatılması amacıyla Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Siirt’te tarifeli Uçak seferlerinin biran evvel başlatılabilmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını kaydeden Vali Atik, hava yolu seferlerinin olmaması Siirt’i olumsuz yönde etkilediğini ve yatırımcılar üzerinde de olumsuz bir algı yarattığını ifade ederek, uçuşların hızlı bir şekilde başlatılması gerektiğini kaydetti.

Siirt’e büyük potansiyelin olduğuna dikkat çeken Siirt Ak Parti Milletvekilli Osman Ören ise Siirt havalimanının biran evvel faaliyete geçmesi için büyük bir gayretle çalıştıklarını, uçuşlar ile ilgili tüm sorunları masaya yatırıldığını, Siirt olarak her türlü katkıyı ve desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Genel Müdür Bilal Ekşi’de Siirt’e seferlerin başlatılması için çalışma içerisinde olduklarını belirterek, uçuşlarda kullanılacak uçakların planlamasının yapıldığını ifade etti.

Türk Hava Yolları Genel Merkezinde yapılan görüşmede; Tarifeli uçuşların en kısa zamanda faaliyete geçirilmesi hedeflenerek, Siirt havalimanında onarım ve teknik altyapı ile ilgili onarım ve tadilat çalışmalarının hızlandırılması, tadilatların tamamlanmasıyla birlikte uçak bilet satışlarına başlanması, uçak inişlerini güvenli bir şekilde sağlayan ILS cihazının entegrasyonu ve THY ait A-319 tipi 140 kişilik uçakların ilk etapta İstanbul ve Ankara’ya seferler düzenlemesi planlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 6 yıl önce

gitip görüşşmek güzel ama netice önemli