Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Merkeze Bağlı Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
banner229

İlimiz merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları toplantısı, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, İl Genel meclis üyeleri ile merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Vali Atik’in açış konuşmasıyla başlayan toplantıda; 24 Haziran ‘da yapılacak seçimlerde kamu görevlilerin taşıdığı görev ve sorumluluklar, alınması gereken tedbirler ile köy ve mahallelerin sorunları ele alınarak değerlendirildi.

Vali Atik, seçim öncesi, seçim sırası ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğünü ifade etti.

Vali Atik, ‘24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, Vatandaşlarımızın seçme ve seçilme haklarını huzur ve güven içinde hiç bir baskı altında kalmadan ve hiçbir yönlendirmeye maruz bırakılmadan, kendi özgür iradeleri ile oy kullanmalarını sağlamak için her türlü güvenlik tedbirinin alındığını’ belirtti.

Seçilmiş ve ayını zamanda kamu görevlisi olan Muhtarların da görev ve sorumluluklar taşıdığını hatırlatan Vali Atik, ‘Tüm kamu görevlilerinin hukuk ve yasalar dahilinde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekir. Aksi davrananlar olursa, bunun yasal karşılığı neyse gereği yapılır.’ dedi.

Vali Atik, hiç bir zümrenin, gurubun ya da kişinin vatandaşlarımızı tehdit edecek fiil ve eylemlerde bulunmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Bunun tespiti halinde hukuk kuralları içinde karşılığı çok sert olacaktır. Kardeşlik şehri Siirt’in huzurunu, birlik ve beraberliğini bozacak hiçbir eyleme asla müsaade edilmeyecektir.” dedi.

Terörle etkin mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini kaydeden Vali Atik, bölgedeki huzur ve güvenin tesis edildiğini, huzur ile birlikte vatandaşlarımızın yaşam standartlarının daha da yükseltilmesi için büyük bir çaba harcadıklarını sözlerine ekledi.

Toplantı; Vali Atik’in Muhtarlara söz vererek, sorun talep ve önerilerinin dinlenmesi ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Sorunlarımız saymakla bitmez ki, Allah aşkına adam gibi bir ilaçlama yapın da sinek ve haşereden kurtulalım. Evimizde kaşınmadan huzurla oturmak istiyoruz, bunu istemek çok mu.

Avatar
mansur 6 yıl önce

başkanım artık şu saçma mahalle isimlerini değiştirin artık..kooperetif yerine 15 temmuz ..çal yerine sultan abdulhamid, afetevler yerine fatih vs vss..