Bu haber kez okundu.

Vali Atik, Mahalle Muhtarlarına Hitap Etti, Sorunlarını Dinledi
banner229

-Vali Ali Fuat Atik, Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Mahalle Muhtarları onuruna verilen sabah kahvaltısında, Muhtarlarla bir araya geldi.

Yerel yönetimler ve demokrasimizin ilk halkasını oluşturan Muhtarlarımızla kahvaltıda bir araya gelen Vali Atik, karşılıklı sohbet ortamında geçen programda, muhtarlara sohbet etti. Sorun, talep ve isteklerini dinledi.

Muhtarlara hitap eden Vali Atik, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Siirt’te sağlanan huzur ve güvenliğin daha da güçlendirilmesinde muhtarlara önemli görevler düştüğüne dikkat çekti.

Siirt Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın’da kentte önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini, tüm mahalle muhtarlarımızla iyi bir koordinasyon ve işbirliği içinde çalıştıklarını, sorunların kurulan gönül bağları ve güçlü bir iletişimle çözüldüğünü söyledi.

İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay’da Mahalle muhtarlarını ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, emniyet mensuplarının kentin huzur ve güvenliği için büyük fedakârlıklar yaptığını belirterek,  her türlü suç örgütlerine ve uyuşturucu tacirlerine karşı mücadelede muhtarlarımıza önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü vurguladı.

Muhtarlar adına konuşan Kooperatif Mahalle Muhtarı Metin Barbarosoğlu da bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen yetkililere teşekkür ederek, Siirt Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden büyük bir memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Program sonunda, Siirt Belediyesi tarafından (20) Mahalle Muhtarlarına Bilgisayarlar hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.