Bu haber kez okundu.

Vali Atik, İl Özel İdare Genel Sekreteri, İl Genel Meclis Üyeleri İle İftarda Buluştu
banner229

Vali Ali Fuat Atik, İl Özel İdare Genel Sekreteri, İl Genel Meclisi Başkan ve Üyeleri, İl Özel İdare birim amirleri ile iftarda buluştu.

İl Özel İdaresinin Spor Kompleksinde düzenlenen iftar programına Vali Ali Fuat Atik’in yanı sıra İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat,Genel Sekreter yardımcıları A.Mecit İlhan ve Ahmet Bülbül, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram,  İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi birim müdürleri katıldı.

Vali Ali Fuat Atik, Ramazan ayının huzurlu ve bereketli geçmesini temenni ederek, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

İftar yemeği sonrası Vali Ali Fuat Atik, davetlilerle bir süre sohbet etti. Bu sene Siirt’te ağır bir kış geçirdiklerini hiçbir köy yolunun bir gün bile kapalı kalmadığını belirten Vali Atik, Meclis üyeleri ve birim amirlerine  2019 yaz sezonu çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.