Bu haber kez okundu.

Vali Ali Fuat Atik, Eruh İlçesinde Halk Ziyaretinde Bulundu
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ilçe ziyaretleri programı kapsamında Eruh ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Eruh Kaymakamı Murtaza Dayanç,  kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Atik, İlçe Kaymakamı Murtaza Dayanç’tan ilçede yapılan yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

KÖY VE MAHALLE MUHTARLARI İLE TOPLANTI DÜZENLENDİ

Vali Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Eruh Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda, Mahalle ve Köy muhtarları ile bir araya geldi. Köylerin sorunlarını, köy muhtarlarından dinledi.

Vali Atik Köy Muhtarlarına hitaben yaptığı konuşmada; “Köylerimizin sorunların tespit edilmesi, bunların çözümüne yönelik gerekli tedbirlerin alınmasını sağlamak, ayrıca muhtarlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımızın istek ve beklentilerini dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla toplantı yaptıklarını” belitti.

Eruh ilçemizin terörle değil, hizmetlerle anılmaya başlandığını kaydeden Vali Atik, “Eruh Belediyemizin güzel çalışmaları halktan büyük bir memnuniyetle karşılık bulduğunu hep birlikte görüyoruz. Hizmetler artarak devam ediyor.  Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyarak, daha da güçlendirelim.  Güçlü bir devletimiz var tüm sorunların üstesinden gelecek kabiliyet ve ekonomik güce sahibiz.” dedi.

Terörle mücadelenin etkin ve kararlılıkla devam ettiğini belirten Vali Atik, Teröre karşı etkin mücadelenin olumlu sonuçlarını almaya başladıklarını belirterek, artık vatandaşlarımız huzur iklimi içinde geleceğe güvenle bakmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Daha sonra Vali Atik, Muhtarlara söz vererek, sorun talep ve önerilerini dinledi.

Köylerdeki sorunlarının giderilmesi amacıyla, yetkililere not aldıran Vali Atik, burada alınan kararların bütçe imkânları dâhilinde, değerlendirileceğini bildirdi.

ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ

Vali Ali Fuat Atik beraberindeki heyet ile birlikte, Eruh ilçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Devletin Varlık nedeninin, vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Vali Atik, Eruh’un huzur, güven ve istikrar içinde her geçen daha da geliştiğini, vatandaşlarımızın yaşam standartlarının daha da yükseleceğini belitti.

ERUH’UN HUZUR İKLİMİNDE VATANDAŞLARLA İFTAR

Esnaf ziyaretinin ardından Vali Atik ve beraberindeki heyet, Eruh Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen geleneksel iftar programında vatandaşlarla buluştu.

İftara katılan vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç’a ve iftar programına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Atik, Eruh ilçemizdeki bu anlamlı birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğini ifade etti.

Vali Atik’in Eruh ilçe ziyaret programına İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve İl Jandarma Komutan vekili Albay Uğur Özmen eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.