Bu haber kez okundu.

Tillo İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hizmet Binasının Temeli Atıldı
banner229

Tillo Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının temeli törenle atıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün yeni hizmet binası Tillo Kaymakamı ve Siirt Vali Yardımcısı. Yunus Koç, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Siirt Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat, İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ve vatandaşların katılımı ile kurban Kesimi ve dualar eşliğinde yapıldı.

Tillo ilçemizin her alanda değiştiği ve geliştiğini kaydeden İlçe Kaymakamı Yunus Koç, "Tillo Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının tamamlanmasıyla Tillolu hemşehrilerimize modern, geniş bir ortamda insani ve sağlıklı bir hizmet imkanı oluşacaktır.

Binamızın inşaatının bitmesi ile ilçemizde kamu yatırımlarına yeni bir halka eklenerek güzel ilçemiz hak ettiği yeri alma noktasında önemli bir mesafe kat etmiş olacaktır" şeklinde konuştu.

Temel atma töreninde konuşan Siirt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İzzet Murat, yapılacak olan hizmet binasının uzun yıllar Tillo İlçemize hizmet edecek kapasite de planlanarak yapıldığını, bu güzel hizmetin İlçemize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürü bir borç bildiğini" ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

İl müdürlüğü binası ne oldu,