Bu haber kez okundu.

"Tarıma Değer Katanlar" Yarışmasında Siirt'e Ödül
banner229

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Ülke Genelinde "Tarıma Değer Katanlar" başlığı ile yapılan yarışma sonucu "Tillo Tarım Okulu" projesi ile ilimizi temsilen 81 İl İçinde tarıma değer katan en iyi 10 il içerisine girerek ödül almanın mutluluğunu yaşadı.

"Tarıma Değer Katanlar " yarışmasına İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü adına katılan Tillo İlçe Müdürlüğü çalışanı Ziraat Yüksek Mühendisi Çağdaş Can Toprak "TARIM OKULU" projesiyle ödüle layık görüldü.

81 ilin katıldığı yarışmada ilk ona giren Ziraat Yüksek Mühendisi Çağdaş Can Toprak,  İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergün  Demirhan ile birlikte ödülünü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'dan aldı.

Tillo İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çalışanı Ziraat Yüksek Mühendisi Çağdaş Can Toprak yaptığı açıklamada; başta ailem olmak üzere çalışmalarımızda hep yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Vali Yardımcımız ve Kaymakamımız Yunus Koç' a, Belediye Başkanımız İdham Aydın'a, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürümüz Ergün Demirhan'a, İlçe Müdürümüz Resul Eren'e, Ziraat Yüksek Mühendisi Zeki Erden' e ve Tillo Tarım Okulu öğrencilerine teşekkür etti.

Yarışmadan kazanılan para ödülü Şehit yakınlarına bağışlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.