Bu haber kez okundu.

STSO'dan Aidat Uyarısı
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Siirt’teki tüm şirket ve STSO'ya üye olan kuruluşlara aidat uyarısı yaptı.
Ticaret ve Sanayi Odaları üyelerinin aidatlarını yatırmalarını isteyen STSO (Siirt Ticaret ve Sanayi Odası) üyelerine çağrıda bulundu.
STSO tarafından yapılan duyuruda; "5174 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin ikinci fıkrası ile Oda Muamelat Yönetmeliğinin 14. Maddesi uyarınca Ticaret ve Sanayi Odaları üyelerinin, içinde bulunulan yıldan, önceki iki yıldan itibaren aidat borcunu ödemeyen ile adres ve durumu tespit edilemeyenler üyeler, her yıl Ocak ayında askıya alınacak ve askıya alındıkları yılı takip eden iki yıl içinde adres ve durumlarını bildirmeyenlerin odadaki üyelikleri de 5174 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinin üçüncü fıkrası ile Oda Muamelat Yönetmeliğinin 14. maddesi uyarınca sona erdirilecektir. Odadaki üyeliğin sona erdirilmesinde tüzel kişi ve gerçek kişi farkı gözetilmemektedir.
Bu durumda değerli üyelerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için oda aidat ücretlerini zamanında yatırmalarını önemle rica ederiz" denildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtStsoAidat Uyarısı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.