Bu haber kez okundu.

STSO BAŞKANI GÜVEN KUZU ’NUN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Kuzu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yılın sadece bir gününde değil her gün takdir ve saygı göstermemiz gereken kadınlarımız aile yapımızın temel direği ve harcıdır.
Kadınların sağlıklı ve yüksek ahlaklı bir toplumun gelişiminde en önemli unsur olduğuna inanıyorum. Günümüzde kadınlar her mesleği her görevi rahatlıkla yapabiliyorlar. Tarlada, devlet dairesinde, aracın direksiyonunda, şirketin başında çalışan, üreten bizim kadınlarımız bizim analarımız sayesinde, bölgenin lider ülkesi olan Türkiye kadınlarımızla daha çok büyüyecek daha çok gelişecektir. Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarını hissettiğimiz, değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü can-ı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.