Bu haber kez okundu.

SODES PROJELERİ SONUÇLANDI 18 PROJE KABUL EDİLDİ
banner229
2015 yılı sosyal destek projeleri değerlendirmeleri sonuçlandı.
Devlet Planlama Teşkilatı tarafından yaklaşık on yıldan beri yürütülen bu programla eğitimden gençliğe kadın sorunlarından risk altındaki çocuklara, kültürel etkinliklerden sportif faaliyetlere kadar çok değişik, projeler kamu kurumları veya sivil toplum örgütleri tarafından yürütülüyor.
Konuya ilişkin olarak bilgi veren İl Etüt ve Sosyal İşler Müdürü Nurettin Kebapçı, şunlara değindi; bu yıl 18 projenin uygulanmasının uygun görüldüğünü belirtti. Kebapçı “Toplam 18 projemiz kabul edildi.11 tanesi sivil toplum örgütleri, 7 tanesi de kamu kurum ve kuruluşları tarafından uygulanacak.
Projelerin toplam tutarı 2 milyon 700 bin TL’dir. Eylül ayında bu sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşları ile sözleşmelerini imzalayacağız. Muhtemelen 7 Eylül'de sözleşme imzalanarak, projeler start alacak. En fazla bir yıllık süre ile uygulanacaklar.
Ancak isteyen kurum ve kuruluşlar bu projelerin sürelerinin bitiminden sonrada sürdürebilecekler. Bu yıl meslek edindirme, dezavantajlı grupların eğitimi gibi alanları kapsıyor.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.