Bu haber kez okundu.

SODES Projeleri Amacına Uygun Yapılmaya Başlandı
banner229

Bu yıl ilimizde yürütülen SODES projelerinin uygulamalarında gözle görülür bir şekilde amacına uygun bir şekilde yapıldığı gözlemlenmekte.

Valilik SODES birimi tüm projelerin uygulama aşamasında aktif bir şekilde sürecin içinde rol almasından dolayı projelerin amacına uygun bir şekilde yapıldığı görülüyor.

Proje birimince, projelere sürekli izleme ve denetleme ziyaretleri gerçekleştirilerek, projelerin ciddiyetle uygulanması sağlanıyor. Bu durum projelere katılımı artırdığı gibi devletin kaynaklarının da doğru bir şekilde harcanmasına sebep olmaktadır.

Örneğin bir proje kapsamında il dışına yapılacak bir geziye valilik SODES biriminden bir personel görevlendirilerek, gezinin belirtildiği şekilde yapılması için bu personel gerektiğinde her türlü müdahaleyi yaparak projenin amacına uygun bir şekilde yapılması sağlıyor.

 SODES birimindeki uzmanlar neredeyse tüm faaliyetlere ve ilçelerde uygulanan projelere katılarak uygulamaları kağıt üzerinde değil yerinde inceleyerek gözlemlemekte.

Anahtar Kelimeler:
SodesSiirtProje
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taner 6 yıl önce

Oğlum bu yıl sodes sayesinde benim yaşatmadığım imkanlardan faydalandı.

Avatar
Kadir bağra 6 yıl önce

Sinemaya, pikniğe istanbula sodesle gitme imkanı buldum Allah hocalarımdan razı olsun

Avatar
Yasin guvecli 6 yıl önce

Bu ise yaramayan projelere akitilan paralari fabrika uretim yapan islermeler acilsa hem uretim hem istihdam olur bu projeler feto zamanindada birilerinin cebine para gidiyordu simdi de bos beles projeler

Avatar
Latif 6 yıl önce

güzel işler yapılıyor.

Avatar
siirtli 6 yıl önce

geçen yıl bilsem müdürü Hasan Basri DEDE tarafından yapılan BİLİM MERKEZİ projesi niye kabul olmadı da halk oyunları projesı kabul oldu?