Bu haber kez okundu.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Rektör Erman'a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

2012 yılında senato kararı ile Yükseköğretim Kurulu’na bildirilen Tıp Fakültesi açma talebinin Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından olumlu sonuçlanmasının ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Siirt İl Kongresi öncesinde şehrimize kurulacak olan tıp fakültesinin hızlı bir şekide yapılacağının müjdesini vermesinin ardından Siirt Üniversitesine destek ve hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından Üniversitemize Tıp Fakültesi kurulması kararının ardından Siirt’te faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve Parti Temsilcileri Rektör Prof. Dr. Murat Erman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu kapsamda ilk olarak, AK Parti İl Başkanı Özgür Fuat Çalapkulu ve Ekibi ile Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri Rektör Prof Dr. Murat Erman’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Erman şunları dile getirdi: “Siirt’e ve Siirt Üniversitesi’ne layık olan bir tıp fakültesi kurmak için beş seneyi aşkın süredir yoğun bir çaba gösteriyoruz. Üniversitemiz bünyesinde tıp fakültesi açılması için gereken karar 6 Nisan tarihinde Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından onaylandı.

Şehrimizi ziyareti esnasında Sayın Cumhurbaşkanımızın tıp fakültesi kuruluş sürecinin hızlandırılması için talimat vermesi ile yeni bir aşamaya geçmiş bulunuyoruz. Bugüne kadar sarfedilen çabaların karşılığında Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğinin alınması bizim için büyük bir moral olmuştur. Yeni aşamada çalışmalarımızın kararlılıkla ve hızlanarak devam edeceğinin bilinmesini isteriz.

Bu vesileyle başta AK Parti İl Başkanı Özgür Fuat Çalapkulu olmak üzere ziyaretimize gelip desteklerini bildiren AK Parti Siirt teşkilatına ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza memnuniyetimizi bildirmek isteriz. Siirt’e ve üniversitemize layık yatırımların yapılması için, her zaman olduğu gibi bundan sonra da kendilerinden alacağımız destek için müteşekkiriz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

SİİRT Birlik Platform yaptığı bu nezaket ziyaret takdire şayandır, bu büyük eseri kazandıran sayın Murat ERMAN beyi tüm Siirt halkı tebrik etmesi lazım,