Bu haber kez okundu.

Şirvan Kız Meslek Lisesi Öğrencileri Berlin Gezisinden Döndü
banner229
Avrupa Birliği +Erasmus projeleri kapsamında Almanya’nın Berlin kentinde “Çağın Gereksinimi Mobil Cihazlara Web Site Geliştirme Eğitimi” adında bir proje ile staj eğitimi alan Şirvanlı kızlarımız yurda döndü.
Geziyle ilgili  görüşlerini aldığımız okul müdürü Tacettin Eryeşil ” Kızlarımız için çok güzel bir deneyim oldu. Avrupa’nın en önemli ve bilişim üzerine önemli bir yere sahip olan başkentlerinden birinde böylesine bir staj görmek bizler için çok yararlı oldu. Bu bilgilerin dışında öğrencilerimizin farklı bir kültür, farklı bir ortam görmeleri ve tanımaları eminim ki onların dünyasına çok şey kazandırmıştır.
 Görüşlerini aldığımız öğrencilerden Sedef Taşdemir, Zeynep Zongur ve Nazlı Çeber de ” bu staj bizim için bir rüyaydı. Köylerimizden ve ya ilçelerimizden Siirt’e bile gitmek bizim için büyük bir olayken, bizlerin farklı bir ülkeye gitmemiz ve orada bir eğitim almamız bizim için çok güzel oldu. Bu yönüyle Ulusal Ajans yetkililerine, idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz. Umarım tekrar farklı ülkelere gitme sansımız olur diyerek sözlerine son verdiler.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtşirvanBerlin Gezisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.