Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Yaşlıları Unutmadı
banner229

Şirvan Kaymakamlığı görevine geldiğinden bu yana yaptığı çalışmalar ile vatandaşın takdirini kazanan Kaymakam Memiş İnan, ilçede yaşayan yaşlıları ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor.

Yaşlılar haftası dolayısıyla Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve eşi Ezgi İnan ilçede bulunan yaşlıları unutmayıp, karanfil hediye ettiler.

Dünya Yaşlılar Günü ve Yaşlılar Haftası nedeniyle Şirvan ilçemizdeki yaşlıları ziyaret edip, hâl hatır soran Şirvan Kaymakamı Memiş İnan ve Eşi Ezgi Inan "Bizlerin yetişmesinde ve sahibi olduğumuz değerlerimizin, kuşaklar arasında sağlıklı bir şekilde aktarılmasında, büyük katkısı olan, geçmişle gelecek arasında köprüler kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimize, duyduğumuz minnet duygusunun bir göstergesi olarak, 'Yaşlılara Saygı Haftası' olarak kutlamaktayız.

Birikim ve tecrübeleri ile, bizler için yaşam boyu, örnek birer kişilik ve rehber olmuş olan değerli büyüklerimizin; ömürlerinin sonuna kadar sağlık, huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak, toplum içinde, kendi kendilerini idare edebilmelerine, üretken ve saygın bir şekilde mutlu yaşam sürdürmelerine ortam hazırlamak ve ihtiyaç duydukları her noktada, ellerinden tutmak, bizlerin daima öncelikleri, arasında yer almalıdır.

Toplumumuzda 'Bereket unsuru' olarak gördüğümüz yaşlılarımızı, sadece bir gün de değil, her zaman hatırlamamız gerektiği gerçekliğinden hareketle; bizleri bugünlere ulaştıran, tüm büyüklerimizin Yaşlılara Saygı Haftası'nı kutluyor, bağlılık duygularımızın yalnızca bu haftayla sınırlı olmadığını da belirterek, ömürlerinin her gününü ve her anını, sağlık, mutluluk ve huzurla yaşamalarını diliyor, saygılar sunuyorum".

Berfu Çavlı ,Fatma Küskü ,Zümeyran Abaça ve ilçeye bağlı Damlı Köyünde bulunan Hanım Epcerev ile köy muhtarımızın babası Hacı Mehmet Epcerev'in misafirleri olan Kaymakam Memiş İnan ve Eşi Ezgi İnan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar : " Sizlerin ilgi ve alakası sayesinde devletimizin gücünü daha iyi görüyor ve bizlere sahip çıktığını biliyoruz. Bizi yalnız bırakmadığınız için Allah sizden razı olsun, Allah vatanımızı korusun, Allah devletimize zeval vermesin" diyerek duygularını dile getirdiler..

Son olarak köy kahvesinde vatandaşlarla bir müddet sohbet eden Kaymakam İnan, sorunların çözümü ve vatandaşlara hizmet için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.