Bu haber kez okundu.

Siirt’te Yılın İlk Karı Yağdı
banner229
Siirt te yılın ilk karı yağarken, bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Siirt merkezde kış mevsiminin ilk kar yağışı gerçekleşirken, Karın yağışı halkı sevindirirken birçok vatandaş karın yağışı ile hastalıkların ortadan kalkacağına inandıklarını söylediler.
Kar yağışı nedeniyle tüm ekiplerin hazırda bekletildiğini belirten belediye yetkilileri ise, şu ana kadar çok ciddi bir sorun ile karşılaşmadıklarını ve kar temizleme ekiplerinin 24 saat hazır bekletildiğini belirttiler.
Öte yandan Karayolları kendi yol ağında bulunan caddelerde kar temizleme çalışmalarına başladığı gözlemlenirken, ana arterlerde ve caddelerde bulunan ağaçların kar’ın yükünü taşıyamayarak dalların kırıldığı görüldü.
Gece saatlerinde bastıran ve günün ilk saatlerine kadar devam eden kar yağışı özellikle Eruh-Şırnak ve Eruh a bağlı köylerde ulaşımını olumsuz yönde etkiliyor.
Eruh-Şırnak karayolunun Kaymakam Çeşmesi mevkiinde yolun ulaşıma kapandığı bildirilirken, Eruh İlçesi ne bağlı Dikboğaz Köyü ve Pervari İlçesi ne bağlı birçok köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.


Anahtar Kelimeler:
SiirtYılın İlk Karı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.