Bu haber kez okundu.

SİİRT'TE İLK KEZ BİR KADIN VERGİ REKORTMENİ OLDU
banner229
Siirt'te açıklanan gelir ve kurumlar vergi rekortmenleri arasında ilk 5'te ilk kez bir kadın Naz Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Elif Tren Özer de yer aldı.
Siirt'te, 27'inci Vergi Haftası kutlamaları kapsamında bir otelin toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenleri açıklandı.
 Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Alican Erkiletlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Selim Karakuzu, Siirt İdare Mahkemesi Başkanı Mubin Emir Mahmutoğlu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Baro Başkanı Av. Cemal Acar, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, İl Jandarma Alay komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, Defterdar Meral Dönmez, Kurum Müdürleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı programda en çok vergi veren ilk on mükellef açıklandı.
 Siirt'te vergi rekortmenleri arasında ilk 5'e ilk kez bir kadın mükellef olan Naz Yapı Denetim Yönetim Kurulu Başkanı Elif Tren Özer girdi.
 Ödül töreninde konuşan Siirt İl Defterdarı Meral Dönmez, vergi rekortmenleri arasında bir kadın mükellefin olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini, kadın girişimcilere de örnek olacağına inandığını ve Elif Tren Özer'i başarısından dolayı kutladı.
Elif Tren Özer daha sonra teşekkür belgesini Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Karakuzu'dan aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.