Bu haber kez okundu.

Siirt'te Genç Girişimciler Belgelerini Aldı
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Siirt Gençlik Merkezi'nde genç girişimciler için "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" ikinci etap kursunu başarıyla tamamlayanlara belgeleri verildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen eğitimde 27 kişi belgesini aldı. Siirt Gençlik Merkezinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik eğitiminin belge dağıtım töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüssam Olğaç, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimiyle kendi işini kurmak isteyen genç girişimcilere olanak sağlandığını belirtti.
Olğaç, kursun ilk etabında 30 kişiye, ikinci etabında da 27 kişi olmak üzere, bu yıl toplamda 57 gence girişimcilik belgesi verildiğini söyledi. Girişimcilik eğitimini başarıyla tamamlayarak belge almaya hak kazanan genç girişimcilerin iş planları desteklenmeye değer bulunduğu takdirde, KOSGEB'in yeni iş kuranlara verdiği 30 bin liraya kadar hibe ve 70 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sağlanacak.
Törene, KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, Gençlik Merkezi Müdürü İrfan Tekin ve genç girişimciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.