Bu haber kez okundu.

Emniyet'ten Motosiklet Denetimi
banner229

Siirt Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri kentte "motosiklet" uygulaması yaptı.

9 ekip halinde, 25 polisin katıldığı uygulamalar kentin farklı noktalarında yapılırken, şüphelilerin kimlikleri sorgulandı.

Uygulamayı yöneten ve polislerle uygulamaya katılan İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, motosiklet sürücülerini hız yapmamaları konusunda uyardı.

Yapılan uygulamada, 60 kişi ve 43 motosiklet denetlenirken, 15 motosiklet sürücüsüne toplamda 5 bin 827 lira para cezası verildi, 3 motosiklet de otoparka çekildi.

Ayrıca hurda olduğu tespit edilen 1 motosiklet trafikten tamamen men edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahika koç 7 yıl önce

Trafik polislerinin çalışması lazım. Tek yönlü yollarda ters yönden giden araçlar, kırmızı ışıkta durmayan araçlar, yolun ortasına park eden araçlar, egzos sesi ile herkesi rahatsız eden doğan görünümlü şahinler ve daha nice ihlaller. Allah rızası için şu memlekette birileri düzeni sağlasın.