Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi İl Protokolüne İftar Verdi
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörlüğü tarafından geleneksel hale getirilen iftar programında il protokolü bir araya geldi.

Misafirleri ile yakından ilgilenen Rektör Prof. Dr. Murat Erman iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, kurumlar arası ilişkilerin güçlendirilmesine önem verdiklerini belirterek, bu tablonun birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesine vesile olmasını temenni etti

Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesi merkezi yemekhanesinde düzenlenen iftar programına Vali Mustafa Tutulmaz, 3. Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Selçuk Yavuz, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay,İl Jandarma Alay Komutanı Halidun Eren, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kurum müdürleri, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri ve üniversite yönetimi katıldı.

Program, İl Müftüsü Faruk Arvas'ın duasıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.