Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’dan Suriyelilere Yardım
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, ilimizde kalan yardıma muhtaç Suriyeli ailelere gıda yardımında bulundu.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası 8 Mart Dünya kadınlar gününde maddi durumu iyi olmayan bayanları unutmayarak gıda yarıdımında bulundular.
Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özlem Fırat ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Derya Çengel Arpacı başkanlığındaki heyet kadınlar günü münasebetiyle başta Suriyeli aileler olmak üzere maddi durumları iyi olmayan bazı aileleri ziyaret ederek bayanların kadınlar gününü kutladı ve çeşitli hediyeler verdiler.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Özlem Fırat "Ensar-Muhacir kardeşliği içerisinde, misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize imkanlarımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz. Suriyeli kardeşlerimiz bizim misafirlerimizdir. Kolay değil vatanlarını terk edip bize sığındılar. Biz de bir nebzede olsa onların derdine derman olabilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz” diye konuştu.
Suriyeli Hammoud Almatar ise “Buradaki ailelerin gerçekten yardıma ihtiyacı vardı. Sağ olsunlar STSO Başkanı Güven Kuzu ve Yönetim Kurulu Üyeleri bizleri unutmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.