Bu haber kez okundu.

Siirt Kızılay Şubesi Engellileri Unutmadı..
banner229

Türk Kızılayı Siirt Şubesi tarafından Siirt'te 11 bedensel engelliye tekerlekli sandalye 1 bedensel engelliye de akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Kızılay Kan Bağış Merkezi önünde gerçekleşen dağıtım törenine İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür,Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık,engellilerin aileleri ve siirt üniversite kızılay topluluğu öğrencileri katıldı. İl Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür, yaptığı açıklamada, Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğünün tespit ettiği engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye edildiğini söyledi.

Engellilerin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini belirten Ömür, şöyle konuştu:"Hayatın kimin başına neler getireceğini bilemeyiz. Bugün bu arkadaşlarımızın törenine katıldık ama yarın katılacağımız bir tören bizim ve kendi evladımızın olabilir."

Türk Kızılayı Siirt Şubesi Başkanı Yener Tanık da Siirt'te 3 yıl içinde 300 tekerlekli sandalye 45 adet de akülü tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirterek yardımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.