Bu haber kez okundu.

Siirt DEDAŞ İl Müdürü Naci Obut, Medya Siirt Büromuzu Ziyaret Etti
banner229

Siirt DEDAŞ İl Müdürü Naci Obut, Siirt Perakende Satış Müdürü Hilmi Angigün ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Serdar Sakarya ile birlikte Medya Siirt büromuzu ziyaret ederek, müessesenin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

DEDAŞ İl Müdürü Naci Obut, vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

İki konuda çok hassas olduklarını belirten Obut “Elektriklerin kesilmemesi ve vatandaşımızın karanlıkta kalmaması konusunda çok hassas davranıyoruz.Böyle bir çağda böyle bir şeyi olağan karşılamak mümkün değil.

Bu nedenle bu konuda çok titiz davranıyoruz.Hassas olduğumuz ikinci  bir nokta ise kaçak elektrik kullanımıdır. Bu konuda da mücadelemiz aralıksız bir şekilde sürüyor. Bu konuda da kesinlikle taviz söz konusu değildir.” Dedi.

DEDAŞ İl Müdürü Naci Obut ,Siirt’te de müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek için geçen yıl Müşteri Memnuniyeti Merkezi açtıklarını söyledi.

Obut, Müşteri Memnuniyeti Merkezine gelen her bir vatandaşımızın buradan sorunu çözülmüş ve mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, her müşterinin kendileri için değerli olduğunu söyledi.

Obut, 2019 yılında 397 bin 267 liralık Pervari çevre yolu aydınlatma projesinin 40 günde tamamladıklarını ve 2,4 kilometre uzunluğundaki çevre yoluna 79 aydınlatma direği dikildiğini belirterek, aydınlatma şebekesini beslemesi için ise 50 kWA gücünde bir trafo tesis edilerek şebekenin devreye alındığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.