Bu haber kez okundu.

SİİRT BATMAN KARA YOLU BEZDİRDİ
banner229
Siirt- Batman karayolu vatandaşı canından bezdirdi.
Her yıl büyüklü küçüklü yüzlerce trafik kazası meydana gelen yolda onlarca insanımız yaşamını yitirdi. Türkiye’nin her yerinde sıcak kaplama asfalt yapılırken bu yolumuzun ilkel bir yöntem olan mucur asfaltla yapılması kazalara yol açıyor.
Yöntem ilkel, yetkililerde duyarsız olunca kaçınılmaz son olarak çok sayıda trafik kazası meydana geliyor. Meydana gelen kazalarda hayatlarının baharında birçok insanımız hayatlarını kaybederken, çok sayıda bayan dul kaldı ve çok sayıda çocuk da yetim kaldı. Mal kaybı da çabası.
Bu konuda vatandaşların ve özellikle sürücülerin görüşlerini aldık. Onlarda artık bu yola bir çare bulunmasını istiyor ve artık kazalar olmasın diyorlar.
Geçtiğimiz günlerde yapılan il koordinasyon kurulu toplantısında yol gündeme geldiğinde Karayolları 9. Bölge Müdür Yardımcısı İhsan Günç, yolun sıcak beton asfaltla kaplanması için bakanlığa teklifte bulunduklarını ancak bu teklifin kabul edilmediğini açıklamıştı.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBatmanKarayolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.