Bu haber kez okundu.

SİİRT BARIŞ MECLİSİ YARIN CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’YLA GÖRÜŞECEK
banner229
Siirt Barış Meclisinin 48 Sivil Toplum Örgütünün destekleriyle Kızılay İş Merkezi önünde 17 Kasım günü yapmış olduğu basın açıklamasının ardından, Tabipler Odası Başkanı Ekrem Bilek başkanlığında yarın saat 14’te Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelecekleri öğrenildi.
Yarın Ankara’da yapılacak toplantıya Tabipler Odası Başkanı Dr. Ekrem Bilek, Baro Başkanı Av. Cemal Acar, Baykan Noteri M. Ali Özel, KESK ve Sivil Toplum örgütlerinden birer temsilcinin katılacağı öğrenildi.
Yarın saat 14’te yapılacak toplantıyla ilgili görüşlerini belirten Dr. Ekrem Bilek, bölgede yaşanan sıkıntıları kendilerine anlatacaklarını, Toplumun huzuru güvenliği ve refahı için çatışma ve şiddetin taraflarca yaşamın tüm alanlarından çıkartılarak barış dilinin kullanılması çağrısında bulunacaklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.