Bu haber kez okundu.

SEVGİ EVLERİNDE HİJYEN EĞİTİMİ VERİLDİ
banner229
Siirt Halk Sağlığı Müdürlüğü Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Biriminde görev yapan Sağlık Memuru İhsan Dalkılıç tarafından Aile Ve Sosyal Politikalar müdürlüğüne bağlı Siirt Sevgi Evlerinde görevli bakım hizmetlilerine yönelik Sağlık,Kişisel Hijyen,Kişisel Bakım ve İlk Yardım eğitimleri verildi.
Sağlık Memuru İhsan Dalkılıç, kişisel hijyen ve el yıkamanın günümüzde ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak sözlü ve sinevizyon gösterisi ile bilgilendirdi.
Sağlık Memuru İhsan Dalkılıç, "Doğru bilinen yanlış ilk yardım müdahaleleri"nin düzeltilmesi ve yapılacak basit ilk yardım müdahalesi bilincinin kazandırılmasının amaçlandığı eğitimde, hasta ve olay yeri değerlendirme, temel yaşam desteği, kanama, yaralanma, ısı dengesi bozukluğu, kırık, çıkık, burkulma, bilinç bozukluğu, zehirlenme, boğulma ve yaralı taşıma tekniklerinin uygulamalı olarak anlattı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.