Bu haber kez okundu.

Sertap Erener, Siirt’ten Kız Kaçırdı!
banner229
FOX’ta 15 Nisan’da ön seçmeleri yapılacak yeni bir ses yarışması başlıyor.
Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak bir ses yarışmasında Sertap Erener ilk yarışmacısını Siirt’ten seçti.
Ünlü sanatçı Erener, yarışmacısı Şehriban Duman'ı Okulun yurdunda ziyaret etti.
Sertap Erener’i okulda görenlerin mutlulukları ve şaşkınlıkları yüzlerinden okunuyordu.Sertap Erener yarışmacısını ziyaret ettikten sonra Şehriban Duman’ı İstanbul’a davet etti.
Güzel Sanatlar Lisesine ait yurt odasında Şehriban Duman ile bir araya gelen Erener, Hakkari'de yaşayan  Şehriban’ı babası Veysel Duman’la buluşturarak hasret giderdiler.
Şehriban’ın babası Veysel Duman,20 yıl aradan sonra  bağlama çalarak kızıyla beraber şarkı  söylemesi ünlü sanatçı Sertap Erener’i mest etti.
Şehriban’ın babası Veysel Duman’la bir süre görüşen ünlü sanatçı Sertap Erener, “Artık kızınız bana ait. O gerçekten büyük bir yetenek. Şehriban’ı ilk dinlediğimde işte budur dedirten bir ses ile karşılaştım. Ona sahip çıkarak elimden gelen tüm desteği sunacağım” dedi.
Ünlü sanatçı Erener, ziyaretin ardından Şehriban Duman ve Babası Veysel Duman ile birlikte Gençlik Merkezine giderek gençlerle bir araya gelerek orada bulunan gençlerin seslerini dinledi. 
‘Sesi Çok Güzel’ adlı yarışmanın jüri koltuğunda Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen yer alacak. Sunuculuğunu Emre Karayel’in yapacağı yarışma 15 Nisan’da ilk bölümüyle ekrana gelecek. Her bir jüri kendi adına kurulan telefona gelen ihbarları değerlendirerek, Türkiye ve komşu ülkelerde yetenek avına çıkacak. Gelen ihbarlar sonucu il il dolaşıp, iyi sesleri seçecek olan jüri, kendi takımına sadece üç kişiyi alabilecek.
Her bölümde dokuz kişinin yarışacağı programda, 13’üncü hafta sonunda birinci olan yurt dışında müzik eğitimi ve bir evin sahibi olacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burhan doğan 9 yıl önce

onur ve gurur verici siirt seninle gurur duyuyor yolun açık olsun kardeşim.