Bu haber kez okundu.

SAĞLIK PERSONELİNE PROJE YAZMA EĞİTİMİ
banner229
 Siirt İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği personellerine Dicle Kalkınma Ajansı Siirt Yatırım Destek Ofisi tarafından proje yazma eğitimi veriliyor.

Proje yazma kültürü ve becerisi artık sadece STK’lar ve KOBİ’ler için değil, kendi görev alanında daha fazla sorumluluk almak isteyen daha etkin çalışma yapmak isteyen kamu kurumları için ihtiyaç haline gelmiştir.
Bu kapsamda, Halk Sağlığı İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Dicle Kalkınma Ajansına başvurarak proje döngüsü yönetimi eğitimi verilmesini talep etmiştir.

Dika’nın bu talebi olumlu karşılaması üzerine, 3 gün sürecek eğitim başlamıştır. 07-08-09 Ekim tarihlerinde yapılacak eğitime 18 kişi katılmıştır. Sorun analizi, ihtiyacın tespiti, projenin yazımı ve bütçeleme gibi konulara işleneceği eğitim Siirt Yatırım Ofisi Koordinatörü Ömer Faruk Mergen tarafından verilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.