Bu haber kez okundu.

Prof. Dr. Yasin Aktay, Siirt Üniversitesinde Sosyolojiye Giriş Derslerine Girecek
banner229

Prof. Dr. Yasin Aktay 2019-2020 eğitim öğretim yılı boyunca Siirt Üniversitesinde Sosyolojiye Giriş derslerine girerek engin bilgilerini öğrencilerle paylaşacak.

Siirt Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümü’müzün Sosyolojiye Giriş dersinde öğrencilerine yıl boyunca ders verecek olan Prof. Dr. Yasin Aktay, yeni dönemin başarılı ve verimli geçmesini dilediğini belirtti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümü 1. Sınıf öğrencileri ile gerçekleşen ilk dersin sonunda öğrenciler; siyasetin içinde, ülkemize uzun süredir hizmet eden Prof. Dr. Yasin Aktay gibi bir bürokrattan ders almanın onur olduğunu ayrıca bilgilerinden ve deneyimlerinden yararlanabilecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Bu defa Vekil adaylığından önce Rektörlüğe atanır